CSM U Oradea a bucurat suporterii prezenti la Arena Antonio Alexe

0
Posted June 13, 2018 by Lucian Popa in Baschet

achiÎntr-o atmosferă destinsă și de mare sărbătoare, noii campioni ai României în baschetul masculin românesc și anume CS Municipal – Universitatea Oradea, au prezentat miercuri seara suporterilor și celor care i-au susținut un întreg sezon, mult râvnitul trofeu.

Din păcate vremea i-a împiedicat ca acest lucru să aibă loc pe o scenă amenajată în Piața Unirii, iar în cele din urmă festivitatea a avut loc în Arena Antonio Alexe.

Au fost prezenți un număr destul de mare de suporteri ai orădenilor care și-au apluadat la scenă deschisă favoriții. Rând pe rând la intrarea pe parchet au fost aclamați, pentru ca după aceea fiecare jucător în parte să fie supus unui tir de întrebări despre acest sezon. Șerban Sere managerul CSM-ului, a ținut să mulțumescă tuturor colaboratorilor pentru susținetrea și pentru realizările echipei în special jucătorilor dar și suporterilor care le-au fost mereu alături și le-au însuflat o energie de care aveau nevoie la fiecare meci. Acesta sublinia faptul că Oradea s-a luptat de la egal la egal cu echipe cu bugete mult mai mari și chiar le-a depășit în condițiile în care au devenit pentru a doua oară în trei sezoane campioni naționali.

De departe cel mai euforic a fost Cristian Achim (foto) antrenorul care a fost sufletul unei seri speciale și care s-a bucurat alături de suporteri după o muncă a unui sezon extrem de dificil. Destins după diferite stări emoționale trăite într-un campionat lung și dificil, antrenorul a fluturat fără încetare, tricoul de campion național spre deliciul celor prezenți.

Seara s-a încheiat cu aplauze nelimitate și confetti în culorile roș-albastre pentru noii campioni, copii pătrunzând pe parchet și bucurându-se cu echipa.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)