Daria Sfirlea, campioana nationala la aruncarea sulitei

0
Posted June 14, 2018 by Lucian Popa in Atletism

dariaEdiția din acest an a Campionatelor Nașționale de atletism, copii 1,2 și 3 au adus din nou pentru Oradea o medalie de aur.

Acesta a fost cștigată în capitală de Daria Sfîrlea, în proba de aruncarea suliței pentru categoria ei de vârstă. Cu performanța de 33,20 m, Daria Sfîrlea (foto) legitimată la LPS Bihorul și antrenată de Liviu David a devenit campioană națională. Anul viitor ea va trece la juniori III.

De asemenea colega acesteia Nola Marcu a urcat pe pozițiaa treia a podiumului la săritutra în înălțime cu performanța de 1,35 m. Antrenată de Virgil Preda, Nola este legitimată tot la LPS Bihorul Oradea.

Într-o altă ordine de idei, în cadrul Campionatului Naționașl Școlar de gimnastică ritmică, organizată în sala de jocuri a LPS Bihorul Oradea, clubul bihorean a obținut medaliile de argind la categoria a III-a. Argintul a fost obținut cu echipa în componența Gavrilaș Sorana, Miruna Chișe, Sereana Bude, Cuc Iasmina. Tot la echipe dar la categoria a II-a, LPS Bihorul a ocupat locul al treilea în componența Laura Lupșe, Bărbuș Denisa, Szabo Patricia.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)