Incredibil asa ceva!!! Demis inainte cu o zi de startul Cupei Mondiale

0
Posted June 13, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

julenSelecţionerul Spaniei, Julen Lopetegui (foto), a fost demis cu o zi înainte de începerea Cupei Mondiale din Rusia, după ce acesta a semnat cu Real Madrid.
Preşedintele federaţiei spaniole, Luis Rubiales, a anunţat demiterea lui Lopetegui, afirmând că forul de la Madrid ar fi trebuit inclus în negocierile lui Lopetegui cu Real Madrid. “Federaţia spaniolă nu poate fi anunţată cu 5 minute înainte de difuzarea unui comunicat (n.r. – al celor de la Real Madrid)”, a spus Rubiales.

Deşi nu a anunţat numele succesorului, Spania ar putea fi condusă la CM de Albert Celades, selecţionerul echipei de tineret.

La Cupa Mondială, Spania va juca în grupa B, cu Portugalia, Maroc şi Iran.

Marţi, Real Madrid a anunţat că Julen Lopetegui va fi noul antrenor al echipei şi îi succede în funcţie lui Zinedine Zidane.

În vârstă de 51 de ani, Lopetegui avea contract cu naţionala Spaniei până în 2020, iar el va semna cu Real Madrid până în 2021.

Lopetegui revine la Real Madrid după 10 ani, când a condus echipa a doua a clubuşui (2008/2009), fiind apoi selecţioner la Under-19, under-20 şi under-21. În 2014 a plecat la FC Porto, iar în 2016 a devenit selecţioner al Spaniei.

Ca jucător, el a evoluat la Real Madrid în perioada 1989/1991.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)