Nicolescu si Richard, primii jucatori ai CSM-ului si petru sezonul viitor

0
Posted June 19, 2018 by Lucian Popa in Baschet

chrisCSM Oradea a demarat pregătirile pentru sezonul competițional 2018/19. Echipa de baschet masculin a început construcția lotului de jucători pentru noua provocare. La această oră există două confirmări în ceea ce privește efectivul.

Bobe Nicolescu (21 ani) și Kris Richard (foto, 29 ani) au contracte în vigoare pentru sezonul competițional 2018/19. Primul are deja trei sezoane la activ în uniforma roș-albastră, fiind dublu campion al României alături de CSM CSU Oradea.

Cel din urmă s-a alăturat Leilor Roșii la începutul lunii ianuarie anul curent și a fost desemnat MVP al finalei LNBM 2018.

Nicolescu măsoară 1.98 metri și evoluează la poziția 3. El este un produs al școlii de baschet Vipo București, unde a primit educație baschetbalistică din partea lui Alexandru Vinereanu și Valentin Pogonaru, două dintre legendele baschetului românesc în anii 80-90. Bobe este component de bază al echipei naționale de seniori a României și a fost campion european U20 la nivel de Divizia B în vara anului 2017.

Richard măsoară 1.95 metri și evoluează în principal la poziția 2. El a fost utilizat și la poziția 1, cu precădere după accidentarea lui Muhamed Pasalic. Originar din Beaumont, Texas, absolvnt al universității Tulane, Kris are o jumătate de sezon la activ în Liga Națională. El a mai jucat în Kazakhstan, Mexic, Letonia și Germania, Americanul a fost campion al Letoniei în 2017, fiind campion al României de câteva zile.

Așadar, lotul CSM CSU Oradea cuprinde la această oră doi jucători. Deje se poată tratative cu jucătorii doriți și în sezonul viitor la orădeni, dar există și o listă a celor care vor pleca, totul depinzând și de cine va fi noul antrenor al echipei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)