Premiul cel mare pentru firme si institutii merge la Bacau

0
Posted June 18, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_img_20180616_162309bihorpenet.ro

Timp de 3 zile peste 500 de jucători s-au întrecut la Campionatul Național de Minifotbal, competiție rezervată echipelor de firme și instituții publice, întrecere organizată la Baza Tineretului din Oradea. În cele din urmă victoria a revenit echipei Coriolan Bacău, echipă care anul trecut a ajuns în finala competiției, pierdută în fața unei echipe din Timșoara. De această dată Coriolan Bacău s-a impus în marea finală, cu scorul de 3-1, în fața echipei Netrom Craiova.

FINALA MICĂ

Yazaki Arad a început mai bine și a deschis scorul prin Baicu, după numai trei minute, însă Dragoș Furtună a egalat aproape instantaneu Apoi căpitanul Topală a adus Craiova în avantaj pentru ca Furtună să reușească dubla până la pauză. Un singur gol a fost marcat de olteni în partea secundă, prin Diaconu, care a stabilit scorul final: 4-1.

Pirelli Craiova – Yazaki Arad 4-1 (3-1)

Au marcat: Furtună 6, 16, Topală 14, Diaconu 25/Baicu 3

Pirelli Craiova: Palcău – Tomiță, Iuga, Ebâncă, Diaconu, Alex Urdiniceanu, Topală (cpt), Furtună, Oprea, Vasilică. Antrenor: Marius Dinu

Yazaki Arad: Niță – Vasilca, Popescu, Damian, Ancateu, Bohar, Tuzs, Szabadai, Voin, Baicu, Rad (cpt). Antrenor: Cristian Boengiu.

Arbitri: Robert Goie și Fabian Rus

FINALA MARE

Fostul campion european cu naționala de minifotbal, Pantelimon, a deschis scorul pentru olteni după nici trei minute de joc cu un șut de la distanță în dreapta portarului (0-1). Bucuria oltenilor a fost de scurtă durată. Doboș a prins un șut de la vreo 12 metri, la semi-înălțime, extrem de puternic și a egalat (1-1). După pauză băcăuanii au părut mult mai proaspeți. Pușcașu a reușit desprinderea după ce a executat excelent o lovitură liberă, mingea mușcând din bara laterală dreaptă (2-1). Apoi Panainte a reușit o intercepție la mijloc, s-a bătut unu la unu cu Pantelimon iar apoi a trimis fulgerător în vinclu din dreapta portarului, pe colțul lung (3-1).

Coriolan Bacău – Netrom Craiova 3-1 (1-1)

Au marcat: Doboș 5, Pușcașu 23, Panainte 27/Pantelimon 3

Coriolan Bacău: Totin – Panainte, Cîmpanu, Poancă, Doboș, Ciobanu, Pușcașu, Ilcu, Ghioc, Gheorghe. Antrenor: Bogdan Ilcu.

Netrom Craiova: Andrei Urdiniceanu, Nagea – Postelnicu, Andrei Nicolae, Scarlat, Cocoșilă, Bîscu, Bogdan Ștefan, Agiu. Antreno: Silviu Popescu.

Arbitri: Valentin Gavrilă (Deva) și Cristian Brașovean (Cluj)

CLASAMENT FINAL:

1 Coriolan Bacău

2 Netrom Craiova

3 Pirelli Sistem Craiova

4 Yazaki Arad

PREMII SPECIALE:

Trofeul fair-play: Geanina Cluj

Organizator: Spiros Baltsavias

Cel mai bun portar: Andrei Urdiniceanu (Netrom Craiova)

Cel mai bun jucător: Marius Doboș (Coriolan Bacău) – ex jucător la FCM Bacău și FC Vaslui, 60 de meciuri în Liga I.

Premierea arbitrilor:

Cristian Brașovean, Valentin Gavrilă, Fabian Rus, Robert Goie, Paul Tamaș, Vlad Vultur, David Constantinescu, Tavi Șovre, Marius Omuț, Laurențiu Danșa, Adina Popa, Nicolae Tătar, Rareș Vidican.

*Fair play echipe: Madrugada Oradea, Plexus Oradea, Dedeman Oradea, Presa Oradea, Tenaris Silcotub Zalău, Armata Bistrița, Dedeman Bacău.

*JOS PĂLĂRIA! Echipele Michelin Zalău și Kruk România Târgoviște meritau, categoric, deopotrivă, premiul fair-play. Cele două echipe au acceptat ca partidele lor să fie amânate pentru că adversarele nu pot ajunge în timp util la terenurile de la Oradea și au refuzat astfel un succes cu 3-0 la masa verde! Cele două aveau să piardă jocurile cu pricina dar s-au ales cu admirația echipelor prezente la competiție. ”Vrem să jucăm nu să câștigăm la masa verde. La minifotbal nu există decât jocul”, au spus reprezentanții celor două echipe.

*La finalista din Craiova, Netrom, a evoluat Călin Pantelimon, fost component al echipei de minifotbal a României cu care a câștigat Campionatul European, la Chișinău. Pantelimon a marcat în finală, a deschis scorul, dar nu a fost îndeajuns pentru echipa sa.

*În cele două finale, mică și mare echipele care au marcat în debut, adică în minutul 3, nu au mai reușit să înscrie în acel joc și au pierdut finala! Baicu a înscris pentru Yazaki Arad în minutul 3 al finalei mici dar echipa sa a cedat apoi cu 1-4. În finala mare, Pantelimon a marcat în minutul 3 dar adversarii au marcat apoi de trei ori!

*Frații Urdiniceanu, din Craiova au avut azi meciuri importante la Oradea dar evoluând în echipe diferite!!! Alex a jucat în finala mică, la Pirelli, câștigând medalia de bronz. Andrei a fost portarul echipei Netrom în finala mare, pierdută de olteni. În ciuda eșecului Andrei a fost declarat portarul turneului.

REZULTATE TEHNICE

OPTIMI

Gemina – CORIOLAN BACĂU 2-2 (6-7 la 7 metri)

TENARIS ZALĂU – Profi Tg Jiu 5-3

PLEXUS ORADEA – Armata Bistrița 7-2

PIRELLI CRAIOVA – Stanley Bet București 2-0

Star Assambly – DEDEMAN ORADEA 1-2

Dedeman Bacău – YAZAKI ARAD 0-4

Hella Electronic – CONTINENTAL TIMIȘOARA 0-7

Madrugada Oradea – NETROM CRAIOVA 2-6

SFERTURI

CORIOLAN BACĂU– Tenaris Silcotub Zalău 4-2

Plexus Oradea – PIRELLI CRAIOVA 0-2

Dedeman Oradea – YAZAKI ARAD 3-4

Continental Automotive Timișoara – NETROM CRAIOVA 1-3

SEMIFINALE

CORIOLAN BACĂU – Pirelli Craiova 4-2

NETROM CRAIOVA – Yazaki Arad 4-0

FINALA MICĂ

Pirelli Craiova – Yazaki Arad 4-1 (3-1)

FINALA MARE

Coriolan Bacău – Netrom Craiova 3-1 (1-1)


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)