Qubiz Bike Ride si-a desemnat câștigatorii

0
Posted June 20, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

qubizÎn cursul zilei de sâmbătă, Qubiz, în parteneriat cu Asociaţia Woodfellas, a organizat a doua ediţie a concursului de ciclism Qubiz Bike Ride, în zona Ştrandul cu Valuri – 1 Mai.
Cu trei trasee diferite, Qubiz Bike Ride a fost deschis bicicliştilor de orice vârstă şi orice nivel de experienţă. Traseul Race – 28km s-a adresat celor experimentaţi, iar Open – 14km este pentru cei care au  preferat un ritm mai lejer.

Anul acesta, taxa de înscriere la Qubiz Bike Ride a fost donată în întregime către Fondul de Burse şi Fondul Ştiinţescu, proiecte derulate de Fundaţia Comunitară Oradea.
Prin Fondul de Burse, copiii proveniţi din familii defavorizate beneficiază de suport material sub formă de rechizite şi alte bunuri pentru a-şi putea continua studiile.

Al doilea proiect, Fondul Ştiinţescu este o inţiativă educatională non-formală, cu metode alternative de predare prin care cei mici pot să îşi dezvolte pasiunea pentru ştiinţe si tehnologie.

În 2018, prin Fondul Ştiinţescu vor fi finanţate 21 de proiecte, printre care şi Coder Dojo.
În momentul înscrierii la concurs, concurenţii vor putea alege proiectul înspre care vor să doneze banii.
Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Asociatia Woodfellas si cu sprijinul: West Alpine, Krea Karting, Ghid Local Oradea, Gecko, Doua Roti, Dorbob, Cinema Palace, Carcover, Intergate & Cuponas si Bellotto. Rezultatekle complete aici: https://qubizbikeride.ro/clasament-qubiz-bike-ride-2018/


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)