Sotii Kadas, invitati la Forumul Sportului Romanesc

0
Posted June 4, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

simonaLa invitatia lui Adrian Socaciu, presedintele Institutului Sportiv Roman, oradeanca Simona Kadas (foto) impreuna cu sotul ei Karcsi Kadas au participat la “FORUMUL SPORTULUI ROMANESC” care s-a desfasurat la Palatul Parlamentului pe perioada 31 mai – 02 iunie .

A fost o prezentare a rolului si locul Romaniei in contextul sportului mondial la 100 de ani de la Marea Unire cu participarea unor personalitati importante din intreaga lume, printre care: MIHAI COVALIU (Presedintele Comitetului Olimpic Roman ), GABRIELE SZABO (Presedinte CSM Bucuresti), OCTAVIAN MORARIU(Presedinte Rugby Europe,membru CIO), ERIC SAINTROND(Secretar General FISU),STEPHAN FOX(Presedinte ARISF, Vicepresedinte GAISF), OCTAVIAN BELU, MIRCEA GEOANA, DUMITRU GRAUR, STEVEN VAN GRONINGEN, CRISTI BALAJ, VALERIU ARGASEALA si reprezentanti ai unor institutii ca :FIFA, UEFA, Real Madrid, Besiktas Istambul, Sport Accord, AIMS, La Liga . În cadrul evenimentului au fost sustinute 3 confferinte si 16 workshopuri de specialitate unde au fost prezenti peste 75 de speakeri din lumea sportului mondial. Institutul Sportiv Roman este un proiect educational ambitios dedicat industriei sportului. Institutul reuneste in cadrul proiectelor sale de formare specialisti din toate domeniile, personalitati ale sportului si actori importanti ai mediului de afaceri, pentru cresterea de expertiza si de implicarea a resursei umane specializate in sport.

ISR isi doreste construirea unei fundatii solide a sistemului sportului romanesc, bazata pe valori, cunostinte, integritate si fair-play. Conceptul a fost dezvoltat de profesionist si tineri pasionati de sport, toti reuniti in jurul aceleiasi idei : cultivarea profesionalismului in sport.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)