Bihoreanul George Puscas nu duce lipsa de oferte

0
Posted July 6, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

puscasLeganes şi Valladolid din Spania, Mainz 05 din Germania, Watford din Anglia şi Palermo din Italia sunt cluburile interesate de transferul atacantului român George Puşcaş.
Potrivit fcinternews.it, viitorul lui Puşcaş va fi stabilit în următoarele zece zile. Jucătorul român a sosit la Inter, în 2013, de la Liberty Oradea.

El a impresionat în campionatul Primavera, marcând 27 de goluri în 38 de meciuri. La seniori, internaţionalul român de 22 de ani a marcat 22 de goluri în 71 de meciuri în Serie A şi B, dar niciuna dintre reuşitele sale nu a fost pentru Inter. George Puşcaş (foto) a fost împrumutat de-a lungul timpului la Bari, Benevento şi Novara.

George Puşcaş mai are contract cu Inter până în 2020, iar gruparea milaneză doreşte să-l vândă în această vară. În urmă cu câteva zile, presa italiană a scris că Leganes s-ar fi retras din cursa pentru achiziţionarea lui Puşcaş, din cauza preţului ridicat al jucătorului (aproximativ cinci milioane de euro).

Dintre cele cinci echipe care îl doresc pe atacant, numai Palermo este din liga secundă, sicilienii ratând promovarea în Serie A la baraj.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)