Fotbalul pentru amatori continua sa fie atractiv la Baza Sportiva Tineretului

0
Posted July 29, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_img_20180616_162230Au început înscrierile pentru ediția 2018-2019 a Campionatului Județean de Minifotbal. Echipele care doresc să participe la noua ediție de campionat o pot face la Baza Tineretului şi la telefon 0729/351.276 până în data de 16 septembrie.

Conform organizatorilor, vor exista Liga I, Liga II în Campionatul amatorilor, apoi Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice și, în premieră, pentru Campionatul de Old-Boys (+35 de ani).

„Vom păstra sistemul competițional din sezonul precedent, la Liga I și Liga II. Am luat în calcul, dat fiind numărul mare de echipe de firme și instituții publice, posibilitatea de a mări numărul de serii de la două, la trei. Noutatea o reprezintă campionatul rezervat echipelor formate din jucători peste 35 de ani. Conform previziunilor noastre vom avea un număr mai mare de echipe comparativ cu sezoanele trecute. Dacă în ultimul sezon am avut la start 71 de echipe de această dată cred că acest număr va fi depășit. Doar județul Timiș are un număr mai mare de echipe decât noi”, a precizat organizatorul competițiilor, Spiros Baltsavias, care a adăugat că taxa de joc pentru fiecare echipă va fi de 80 de lei.

Se va forma o comisie de disciplină și se va stabili un regulament al perioadelor de transferări ale jucătorilor.

Altfel, terenul 5 va fi modernizat, urmând a fi acoperit cu un balon pentru a se putea juca și în lunile de iarnă.

Primul trofeu al sezonului va fi decernat pe 12 septembrie când se va desfășura Supercupa Bihorului, competiție care va aduce în FINAL 4 echipele: FCSB Beiuş, Academia Ciumeghiu, Bad Boys şi Inter Oradea. Competiția va fi precedată de festivitatea de premiere a echipelor participante în ediţia trecută de campionat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)