Huszar Ingrid, noul record national de junioare

0
Posted July 6, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

huszarZiua a doua a Campionatelor Europene de înot pentru juniori a adus următoarele rezultate pentru sportivii români prezenți la competiție.

Daniel Martin a reușit o cursă senzațională în finala probei de 100 metri spate, cucerind medalia de aur, la egalitate cu rusul Kliment Kolesnikov. Cei doi înotători nu au putut fi departajați, ambii încheind cursa cu timpul de 53:52. Ei împart nu doar medalia de aur, ci și un nou record al Campionatelor Europene de juniori. Performanța lui Daniel Martin reprezintă și un nou record național de juniori.

La proba de 100 metri liber, George Stoica a încheiat în 51:32, fiind rezervă pentru semifinale. Laurențiu Haiducu, la 200 metri fluture, a terminat cursa în 2:03:12 în seriile preliminare.

La 200 metri bras, Huszar Ingrid (foto) a oprit cronometrele la 2:33:48, iar Maria Gâdea la 2:39:71, niciuna nereușind accederea în faza superioară. Huszar Ingrid a doborât recordul național de junioare, cu această ocazie.

Ștafeta mixtă de 4X100 metri liber a României, în componența Ana Dascăl, George Stoica, Radu Vaipan și Maysa Rațiu, a terminat cursa cu 3:40:66, fără a se califica în finală.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)