Inceputul sfarsitului. Sebi Tudor lasa CSM Oradea pentru Chisineu Cris

0
Posted July 19, 2018 by Lucian Popa in Handbal

sebiSebastian Tudor, antrenorul secției de handbal masculina  CSM Oradea se desparte de clubul orădean după o perioadă de opt ani. Motivele sunt unele știute de doar cele două părți care nu au fost făcute publice.

Decizia antrenorului este una irovocabilă, el dorind să-și continue activitatea ca antrenor principal tot la o echipă de Divizia A, dar de fete. Formația din Chișineu Criș i-a îndeplinit cerințele financiare, dar cele două părți au ajuns la un numitor comun.

“Dupa 8 ani petrecuti la echipa de handbal CSM ORADEA a venit momentul sa inchei acesti ani mandru de ceea ce am realizat la acest club!Oricare a fost postul pe care l am ocupat la aceasta echipa,am ajuns acolo nu prin fortele proprii in totalitate , ci si cu ajutorul jucatorilor senzationali, al oamenilor alaturi de care am asudat! Nu as fi ajuns nicaieri fara astfel de oameni in jurul meu!Multumesc tuturor care ne au sustinut in toti acesti ani si au crezut in noi” avea să spună Sebastian Tudor (foto).

Conducerea CSM Oradea a demarat tratativele pentru acoperirea postului de antrenor principal la echipa de handbal masculin a clubului. Vizat pentru acest post este George Tăutu.

Acesta a ocupat funcția de antrenor asistent în sezonul 2017/18 la CSM Oradea, fiind un om de handbal din Oradea.

Părțile poartă discuții pentru această funcție. Un alt antrenor cu experiență și-a oferit de ani buni serviciile inclusiv gratis pentru a reveni în circuit, dar încă nu a înțeles că nimeni nu dorește să lucreze cu el. El face anticameră pe la conducere, dar foarte bine că nu este nici măcar luat în considerare.

Dacă ținem cont de faptul că secția de handbal masculin nu are niciun obiectiv că s-a renunțat la jucătorii care nu sunt localnici și că se pune accent pe juniori, George Tăut ar fi persoana potrivită pentru o perioadă cde tranziție, iar cu siguranță că bugetul clubului va avea din nou de suferit, deoarece aproximativ 250 000 euro pe an pentru o echipă în formare nu se justifică sub nicio formă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)