Ligia Bara Damaris, vicecampiona nationala la saritura in inaltime

0
Posted July 27, 2018 by Lucian Popa in Atletism

ligiaÎn perioada 26-27 iulie, pe parcursul a trei reuniuni, pe arena „Nicolae Dobrin” din Pitești, se va desfășura etapa finală a Campionatului Național rezervat seniorilor.

Întrecerea, hai să-i zicem, „regină”, în contextul competițional intern, la care și-au anunțat participarea 382 de atleți (158 la feminin și 224 la masculin), reprezentând 99 de cluburi.
Majoritatea sportivilor noștri de top vor fi prezenți în „Trivale”, dar mai ales că ne mai despart doar 12 zile de startul Campionatelor Europene de la Berlin, programate în perioada 7-12 august, cel mai important eveniment atletic internațional al sezonului.
Așadar, joi, de la ora 8,00, se vor desfășura cele două curse de 10000 m (feminin și masculin), pentru ca după-amiază concursul să demareze de la 18,30, pe terenul 2, cu proba feminină de aruncarea ciocanului și de la 19,00 pe terenul central cu înălțimea (fete). Vineri, de la ora 18,00, pe terenul 2 se va disputa titlul la aruncarea ciocanului (băieți), iar de la 18,30, se va desfășuara în arenă una dintre probele cap de afiș, lungimea fete.

Orădeanca Bara Ligia Damaris (foto) legitimată la CSU Oradea antrenor Virgil Preda a devenit vicecampionă națională la săritura în înălțime. Ea a trecut din a doua încercare peste ștacheta înălțată la 1,75 m. proba a fost câștigată de Daniela Stanciu cu 1,90 m. Hercuț Eduard în proba de 3 000 m obstacole, legitimat la CSM Oradea a terminat pe locul cinci cu performanța de 9,30:16.

Andrei David legitimat la CSM Oradea și antrenat de tatăl său Liviu a terminat pe locul opt aruncarea suliței cu o performanță de 62,75 m.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)