Nu trageti in pianist, bagheta maginca nu exista!!!

0
Posted July 1, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

morna“Suntem dezamăgiţi acum după joc, dar le-am spus, la final, la băieţi să ridice capul sus, să meargă mai departe şi să se bucure că au făcut parte din acest grup frumos, unde am avut şi numeroase satisfacţii pe perioada acestui sezon. Cred că miza jocului şi lipsa de experienţă a noastră şi-a spus cuvântul în debut, când am primit acele goluri, după care ne-a fost greu să mai revenim. Asta este, o echipă trebuia să meargă mai departe, aceasta este Minaur, o formaţie cu jucători buni, pe care o felicit. Pentru noi urmează acum o perioadă de pauză, după care vom vedea ce va fi”, a declarat, la finalul partidei CSC Sânmartin – Minaur Baia Mare scor 0-2, antrenorul-jucător al bihorenilor, Ovidiu Morna (foto).

Bihorenii au ratat promovarea în Liga a 3-a. De fapt ei nu au fost pregătiți pentru o astfel de promovare. S-au trezit într-o conjunctură favorabilă pe prima poziție a clasamentului și nu au mai cedat-o. Acum ca de obicei se caută vinovații. de fapt cine, jucătorii care atât au putut, conducerea care a asigurat condițiile optime sau da fapt cine e vinovat. Antrenorul că nu a avut o baghetă magică sî câștoge cu 10-0. Ei na, asta nu se poate.

Minaur își va urma drumul ei, CSC Sânmartin va merge mai departe. Dureros este faptul că bilanțul județului Bihor la baraj este unul modest, iar cîștigătoareleîntrecerii sunt pierzante pe bandă rulantă. Paleu, Diosig sau Sânmartin sunt exemple. Multi spunea că Morna nu e antrenor. P

robabil că nu e, dar cu ajutorul lui s-a câștigat campionatul. Cu el pe bancă sau în teren au făcut 0-0 la Baia Mare.

Cu el pe bancă sau în teren echipa asta a avut o linie de clasament mai mult decât pozitivă, 24 victorii, patru rezultate de egalitate și doar două remize. Repet, poate nu e antrenor pentru unii, dar a fost omul potrivit pentru o campioană cu 19 puncte avans.

Probabil cu Lucescu Mircea sau Capello Fabio puteau face mai mult. Probabil, dar nici acest lucru nu e sigur…


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)