Oradeanul Erik Lincar, noul antrenor al formatiei Vointa Turnu Magurele

3
Posted July 1, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

erik-lincarDupa indelungi negocieri cu mai multi antrenori, Vointa Turnu Magurele va fi antrenata in noul sezon de fostul stelist Erik Lincar (foto). Acesta este al treilea jucator care a jucat pentru gruparea ros-albastra si care vine sa antreneze la Turnu in ultimii ani.

Orădeanul Erik Lincar il inlocuieste pe Mugur Cornateanu care a terminat cu Vointa pe locul 3 in Liga 3 sezonul trecut. Erik Lincar va fi ajutat la echipa din Turnu Măgurele de un alt bihorean, este vorba de șteianul Vasile Sin cel care este antrenor cu portarii.

Ultima echipa la care a antrenat Erik Lincar a fost Juventus Bucuresti acolo unde i-a fost secund lui Marius Baciu.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

 1.  
  un bihorean

  De Luceafarul ce se mai stie? Plecari, veniri? Nimeni nu zice nimic…e pe moarte sau ceva?
 2.  

  Deocamdata sunt și ei în căutări, nu sunt noutăți importante. Au plecat o serie de jucători, Tegle, Mutu, Feher, Trif, Neacșa și deocamdată nu au venit altii în locul lor. Se tot caută solutii, dar patronul azi mută echipa, mâine nu o mai mută. Instabilitatea nu îi ajută pe cei de la Luceafărul și e greu să vine cineva.
  •  
   un bihorean

   Mi se pare deja jignitor cu mutatul asta, a facut turul tarii cu ea, Motru, Petrosani, Resita, Miercurea Ciuc, Targu Jiu…mai nou Constanta, chiar asa nasol stam ca oras, ca oriunde e mai bine, numai aici nu?…foarte nasol, sportul nostru local e mort si ingropat, in afara de baschet suntem 0 pe linie deja…

Adauga un comentariu


(obligatoriu)