Sean Barnette a primit o noua sansa. A semnat cu CSM U Oradea

0
Posted July 28, 2018 by Lucian Popa in Baschet

barneCSM CSU Oradea a parafat un acord cu baschetbalistul american Sean Barnette (foto). Acesta revine la formația alături de care a jucat în perioada 2015/17, când a înregistrat câteva prestații impresionante și a evoluat la un nivel extrem de ridicat, atât în România, cât și în cupele europene.

Născut pe 25 iunie 1986, la Rock Hill, Barnette măsoară 1.95 metri, cântărește 100 kilograme și evoluează pe post de extremă. Extrem de atletic și de rapid, jucătorul nord-american poate să acopere pozițiile 3 și 4, fiind un exemplu la nivelul Ligii Naționale în ceea ce privește noțiunea de cornerman.

Printre abilitățile lui Sean se pot remarca productivitatea la recuperare, inclusiv ofensivă, capacitatea de a ataca coșul în pătrundere, nivelul de apărare, precum și interesul de a juca colectiv. El este un jucător polivalent, lucru ce îi va permite antrenorului Cristian Achim să folosească alcătuiri diverse de echipă și să îl folosească pe Barnette la diferite poziții de-a lungul următorului sezon competițional.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)