Simona Halep invinsa in finala de la Cincinnati

0
Posted August 19, 2018 by Lucian Popa in Tenis

simoÎn cursul serii de duminică 19 august, Simona Halep, numărul 1 mondial și cap de serie numărul unu a jucat finala turneului de la Cincinnati.
Adversară i-a fost olandeza Kiki Bertens. În primul set, Simona Halep (foto) a avut o misiune ușoară reușind să închidă relativ repede cu 6-2.
A urmat un al doilea mult mai echilibrat, olandeza conducând cu 4-3. Simona a revenit a restabilit egalitatea și a avut minge de break. Din păcate a ratat-o. A urmat ca Bertens să aibă minge de set, pe care a ratat-o. S-a ajuns în tie-break. Simona Halep a avut minge la meci la 6-5, din păcate a ratat-o. Bertens a profitat din plin și a reușit să închidă setul, 8-6 în tie-break.

Așadar s-a jucat decisiv. Ambele jucătoare au început cu un break. Din păcate pentru ea, românca a cedat definitiv inițiativa, Kiki jucând mult mai ordonat. A condus cu 4-1 în decisiv și a urmat la serviciu. Și-a frunctificat serviciul și era la un singur ghem de victorie. Kiki Bertens a frunctificat prima minge de meci și s-a impus în decisiv cu 6-2.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)