Conducere inconstienta. 25 lei intrarea la meciurile de la Sanmartin

0
Posted August 13, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

IMG_20180811_104014La orice spectacol oferit de actori, e normal să percepi o taxă de intrare. La sport în general se aplică regula, mai puțin în ultimii ani la fotbal.

De la FC Bihor când un bilet de intrare era 10 lei, nicio altă echipă nu a mai perceput o asemenea taxă. În ultimul an, doar nou înființata CAO Oradea și-a permis luxul de a cere 10 lei pentru un meci de județ. O decizie pe care personal am contestat-o.

Din acest sezon, Luceafărul Oradea a găsit soluție prin care vor avea suporteri mai puțin la meciurile de pe propriul teren. Sau mai bine spus soluția prin care să respingă spectatorii care ar fi vrut să vină la meci.

Și anume o taxă de intrare de 25 lei!!! Este mult prea exagerat pentru o echipă care se zbate în anonimatul ligii secunde, și care vrem sau nu, trebuie respectată.

Conducerea și-o asumă, dovadă că la începutul meciului de sâmbătă 11 august cu Ripensia Timișoara, scor 2-2, erau mai puțin de 75 de spectatori prezenți. Este adevărat că si cu intrarea gratis nu erau foarte mulți spectatori la meciurile luceferilor. Cu trecerea timpului s-au adunat undeva în jur la 100 spectatori, dintre care 14 veniți de la Timișoara. Acest aspect nu pare să fi deranjat pe nimeni. Dacă au tipărit bilete, probabil că le vor folosi tot sezonul. Probabil… Nici programul viitor nu îi avantajează pentru a avea unele rezultate care să te invite să vezi un spectacol de calitate. Se poate vorbi de o lipsă totală de respect față de fotbal, față de suporteri sau spectatori… Dar de fapt care, că erau puțini în orice condiții.

CSM U Oradea campioana în exercițiu la baschet masculin percepe o taxă de intrare de 10 sau 15 lei, iar la polo, de ani de zile e intrarea gratis. Au fost de nouă ori campioni naționali, și nu solicitau bani pe bilete. Probabil vor să se îmbogățească cei care pun pret 25 lei la un meci anonim de liga 2.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)