Desi accidentat, Bogdan Tibirna ramane in lotul CSM-ului

0
Posted August 13, 2018 by Lucian Popa in Baschet

bascheBogdan Țîbîrnă continuă alături de CSM CSU Oradea. Sportivul în vârstă de 27 ani, înalt de 2.10 metri, evoluează la poziția 5. El va absenta în prima jumătate a sezonului competițional 2018/19 după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, accidentându-se în Meciul 3 al finalei LNBM din sezonul precedent.

Bogdan Tibarna (foto) început baschetul la 10 ani, sub comanda lui Gabriel Clapon, la BC Junior Iași. A evoluat pentru CS Focșani, CS Otopeni și Steaua București, alături de cei din urmă debutând în FIBA EuroChallenge. A jucat pentru loturile naționale U16, U18 și U20 între 2007 și 2011, după care a evoluat în reprezentativa de seniori a României.

S-a alăturat lui CSM CSU Oradea în cursul sezonului 2011/12, trecând deja de 200 meciuri în uniforma roș-albastră. El a evoluat pentru Leii Roșii în Liga Națională, Cupa României, SuperCupa României, Basketball Champions League, FIBA Europe Cup și FIBA EuroChallenge. Palmaresul său cuprinde două titluri de campion și cinci medalii naționale, respectiv trei finale de Cupa României.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)