Dinamo Bucuresti reuseste sa-si adjudece Supercupa Romaniei

0
Posted August 26, 2018 by Lucian Popa in Handbal

dinamoDinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin datorită victoriei cu 31-26 în fața actualei deținătoare a trofeului HC Dobrogea Sud.

Dinamoviștii au început mai bine disputa, iar la jumătatea primei reprize aveau un avans de patru goluri. Alb-roșii au reușit să își păstreze avantajul, dar nu pentru mult.

Până la pauză constănțenii au reușit să revină și chiar să treacă în avantaj. După 30 de minute, scorul era 17-15 în favoarea celor de la HC Dobrogea Sud.

Cu 15 minute înainte de final, campionii aveau de recuperat un deficit de trei goluri. Până la final alb-roșii au controlat jocul și au reușit să își adjudece trofeul. foto: agerpres

Negru și Acatrinei au fost principalii oameni care au ajutat la revenirea lui Dinamo prin reușitele lor din finalul partidei scorul final a fost 31-26 pentru campioana României.

Este pentru a două oară când Dinamo câștiga Supercupa, după victoria din finala de acum doi ani cu CSM București. HC Dobrogea Sud are și ea un trofeu, chiar anul trecut după un meci cu adversarii de azi.

Dinamo: Bannour 8, Zulfic 6, Kuduz 3, Acatrinei 3, Szasz 3, Descat 2, Alouini 2, Negru 2, Komogorov 1, Savenco 1

HC Dobrogea Sud: Malinovic 6, Mocanu 4, Vujovic 4, Cutura 3, Nistor Ioniță 2, Nikolic 2, Crnoglavac 2, Chikovani 1


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)