Esec usturator pentru luceferi la debutul noului sezon

0
Posted August 4, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

joilÎn cursul serii de vineri 3 august a debutat o nouă ediție a Ligii a 2-a de fotbal din țara noastră, U Cluj a trecut cu 2-0 de Metalglobus București.

Sâmbătă, Luceafărul Oradea a jucat în deplasare pe terenul celor de la Energeticianul. Disputa a avut loc la Petroșani, unde gazdele au făcut eforturi suplimentare pentru ca publicul să aibă acces pe stadion.

În cele din urmă, măsura le-a fost răsplătită, organizatorii au reputat o victorie fără probleme cu cu scorul de 4-0 (2-0).  Elevii lui Cristian Dulca s-au desprins abia pe finalul jocului. Reușitele partidei i-au aparținut lui Neagu și Vlad Rusu de trei ori, ultimele două goluri marcate în minutul 90 și 90+2.

Energeticianul: H. Moldovan – Rob. Petre, D. Lung (cpt.), Ninu, D. Drugă – Vl. Tudorache, C. Cristea – C. Neagu, Cioiu, V. Nicoară – Vl. Rusu

Antrenor: Cristian Dulca

Luceafărul: Moga – Torişte, Oroş (cpt.), Opriş, Băican – D. Lukacs, Prejmerean – Vas. Pop, Codoban (Al. Dulca 66′), Gunie (Mitrică 37′) – G. Paraschiv (Luduşan 61′)
Antrenor: Cristian Lupuţ

Imediat după meci, Cristian Lupuț avea să spună: „Felicit echipa gazdă pentru rezultat, dar acesta nu a fost în concordanţă cu realitatea de pe teren. Nu acesta trebuia să fie rezultatul. Dacă înscriam din ocaziile avute la început de meci, altfel ar fi fost soarta partidei. Consider că nu acesta trebuia să fie scorul de pe teren. Am a avut multe ocazii, dar asta e fotbalul. Suntem o echipă tânără, care a suferit schimbări şi avem multe de pus la punct. Felicit echipa gazdă pentru victorie. În rest, nu vreau să comentez nimic”, a spus Lupuţ.

Etapa viitoare, sâmbătă 11 august, luceferii primesc la Sânmartin vizita celor de la AFC Ripensia Timișoara.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)