EXCLUSIV: Inevitabilul s-a produs. Luceafarul Oradea ar putea avea noi investitori!!!

0
Posted August 6, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

002Așa cum era de așteptat, zilele lui Nicolae Sarcină în postura de unic investitor la Luceafărul Oradea se apropie cu pași repezi de sfârșit. Se pare că omul de afaceri din Gorj s-a săturat să fie lăsat de unul singur în Bihor să achite toate cheltuielile legate de activitatea unui club de Liga a 2-a, care joacă la Sânmartin fără să fie susținut de autoritățile locale.

În aceste condiții inevitabilul s-a produs. Se pare că doi oameni de afaceri bihoreni, în parteneriat cu Consiliul Județan Bihor vor fi noii investitori. Deocamdată numele lor nu a fost făcut public până când actele nu vor fi semnate de ambele tabere.

De menționat că numele, contractele și suprafața de joc principală și cea secundară înaintate către Federației Române de Fotbal la începutul sezonului nu vor mai putea fi schimbate, deocamdată. Rămâne ca juriștii să găsească formula prin care se pot face unele modificări.

După meciul de la Petroșani, pierdut de luceferi 0-4 cu Energeticianul, jucătorii și staff-ul tehnic al bihorenilor, au fost anunțați de intențiile fostului investitor de a scăpa de echipă, totul dar absolut totul depinzând doar de el.

Au mai fost unele tentative de a muta echipa în alte județe, dar investitorul visa marea cu sarea iar visurile lui au fost mereu spulberate de răspunsurile celor cu care a luat legătura.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)