Mihaela Buzarnescu, in semifinale si la simplu si la dublu

0
Posted August 4, 2018 by Lucian Popa in Tenis
Mihaela Buzarnescu of Romania plays against Caroline Wozniacki of Denmark during their Women's Round 1 Singles match at the 2017 US Open Tennis Tournament on August 28, 2017, in New York. / AFP PHOTO / Eduardo Munoz Alvarez

Mihaela Buzarnescu 

Mikki Buzărnescu (foto), locul 24 WTA, a reușit să ajungă în semifinalele turneului de la San Jose, California, după ce a învins-o în două seturi, 6-1, 7-5 pe australianca Alja Tomljanovici, locul 65 WTA.

A reușit aceeași performanță și la dublu, unde a jucat alături de britanica Heather Watson. Cele două sportive, favorite 2, au învins perechea Johanna Konta/Shuai Zhang (Marea Britanie/China) cu 7-5, 6-2.

În semifinalele de la simplu, Mihaela o va întâlni pe belgianca Elise Mertens, care a ajuns în semifinale după ce a învins-o pe britanica Johanna Konta cu 7-6, 6-3. Mihaela Buzărnescu are ocazia să-și ia revanșa, după ce în ianuarie, când se afla în faţa celui mai important meci al carierei de până atunci, a fost învinsă în finala de la Hobart de Elise Mertens, în trei seturi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)