Primul test pentru campionii Romaniei

0
Posted August 25, 2018 by Lucian Popa in Baschet

bascPrimul joc de pregătire al CSM CSU Oradea în această vară este programat pentru miercuri (29.08), cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este Naturtex Szedeak Szeged.

Echipa antrenată de Cristian Achim s-a reunit pe data de 10 august, iar în perioada scursă a efectuat antrenamente de încărcare fizică. De curând au început ședințele de pregătire cu mingea, fie de individualizare, fie tactice. Acest proces va continua, jocurile de pregătire reprezentând o componentă importantă.

Primul partener de întrecere în perioada precompetițională este o echipă din primul eșalon maghiar.

Aceasta este antrenată de către Andjelko Mandic, fost jucător la CSM Oradea, respectiv fost antrenor în România la Craiova, Pitești și Iași. Din lotul formației maghiare se evidențiază Marko Boltic și Nenad Sulovic, foști jucători în Liga Națională a României.

Intrarea la meci este liberă.

Ulterior, mai exact vineri (31.08), cu începere de la ora 15:00, CSM CSU Oradea va juca cel de-al 2-lea meci din presezon. Acesta va avea loc în deplasare. Adversar este BC SCM Timișoara, partida desfășurându-se la Sala Constantin Jude din Timișoara.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)