Sportul rege are tot mai multi adepti in randul copiilor la sate

0
Posted August 6, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

fotbalÎn urmă cu puțin timp, cu ocazia “Intâlnirii cu reformații plecați din localitatea Vadu Crișului”, s-a desfășurat un turneu de fotbal pentru copiii din localitate organizat de Asociația “Simona Kadas” în colaborare cu Pro Vadu Crișului și Biserica Reformată Vadu Crișului. Turneul s-a desfășurat pe terenul sintetic din localitate cu participarea mai multor echipe.
După meciurile viu disputate și în deplină sportivitate învingătoare a fost echipa STÂNCA VADU CRIȘULUI, urmată de “CRIȘUL” și PIATRA VADU CRIȘULUI.
Efortul copiilor a fost răsplătit cu cupe și medalii tuturor participanților.

S-au acordat o serie de premii speciale, pentru golgheterul turneului și celui mai bun portar oferit de doamna Simona Kadas, președintele Asociației care îi poartă numele.
Drept recompensă pentru copii la sfârșitul turneului s-a desfășurat o partidă amicală între selecționata celor mai buni participanți și echipa OLD BOYS a localității, dând câștig de cauză celor mai experimentați, adică echipei OLD BOYS.
“Ne-ar face o deosebită plăcere ca acest turneu să continuie și pe viitor. Avem copii motivați și dornici de mișcare, trebuie doar să le dăm posibilitatea ca să își manifeste talentul. Sunt sigură că data viitoare vor fi mai multe echipe dornice să participe la acest turneu” a declarat Simona Kadas


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)