Super efort incununat cu o victorie in finala Rogers Cup, pentru Simona Halep

0
Posted August 12, 2018 by Lucian Popa in Tenis

simoÎn cursul serii de duminică 12 august, Simona Halep cu un efort extraordinar a reușit să se impună în finala Rogers Cup de la Montreal. Adversară i-a fost Sloane Stephens, locul 3 WTA.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de opt ori până în prezent, Halep a câştigat ultimele cinci partide, ultima dată în finala de la Roland Garros, când s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-1 şi a obţinut primul ei trofeu de grand slam.

În Canada, învingătoarea va încasa un cec de 519.480 de dolari şi 900 de puncte WTA, iar învinsa 252.425 de dolari şi 585 de puncte WTA.

Simona Halep (foto), în vârstă de 26 de ani şi 1,68 de metri înălţime, dispută a XXXII-a finală din carieră, a cincea din acest an. Ea a câştigat 17 finale până acum.

Simona a reușit să-și adjudece primul set la tie-break, după ce a revenit fiind condusă. A urmat setul secund în care americanca avea să fie mult mai lucidă câștigând cu scorul de 6-3.

În decisiv, Simona Halep a fost de neoprit a avut minge de meci la 5-2, dar a ratat-o. Stephens a făcut break-ul, 5-3 și a urmat la serviciu. Simona nu a cedat deloc și a beneficiat din nou de două mingi de meci. Le-a ratat s-a ajuns la 5-4, Simona Halep urmând a servi pentru meci.

De asta dată a închis disputa cu 6-4, după mai bine de două ore de joc.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)