Cosmin Contra: Cel mai important meci vine luna viitoare

0
Posted September 11, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

contraSelecţionerul Cosmin Contra a declarat, luni, că este mulţumit de evoluţia jucătorilor români în meciul cu Serbia, subliniind că, dacă avea puţină şansă, România putea câştiga cele trei puncte. Însă, Contra nu este mulţumit de faptul că România are doar două puncte după două jocuri în Liga Naţiunilor.
“Sunt mulţumit şi fericit, a fost un meci cu ocazii de ambele părţi, dar cu puţină şansă ne puteam întoarce cu cele trei puncte. Felicit jucătorii, nu s-au mai speriat de echipa sârbilor, am demonstrat că suntem o echipă în ascensiune, care joacă fotbal. Cu Muntenegru a fost o lecţie, era o echipă care nu juca fotbal, dar azi ne-am ridicat la nivelul sârbilor. Importantă a fost atitudinea, că am revenit de la 0-1 şi 1-2, arată că avem caracter, că băieţii îşi doresc să câştige fiecare meci. Nu mă mulţumeşte că avem doar două puncte după primele două meciuri, am fi vrut 4 puncte. Cel mai important meci vine luna viitoare, cu Lituania, este o echipă agresivă, va trebui să analizăm bine, să vedem cum pregătim acest meci”, a declarat Cosmin Contra, la Pro TV, subliniind că golurile marcate de sârbi puteau fi evitate.

El a mai spus că este mulţumit de evoluţia lui Denis Drăguş, aflat la debutul la echipa naţională. “Mă gândeam să încep Mitriţă, dar a simţit ceva pe inghinali la antrenament şi mi-a fost frică să-l bag de la început. Asta m-a făcut să mă gândesc la Drăguş, aveam nevoie de un jucător tânăr, cu tupeu în joc, a făcut un meci bun la debut”.

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul susţinut, luni, la Belgrad, în compania Serbiei, în etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)