Cosmin Contra: Nu am fost inspirati in faza de atac

0
Posted September 8, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

contraRomânia a avut parte de un debut ratat în Liga Națiunilor. La Ploiești, în fața unor tribune goale, tricolorii au prestat un joc slab, iar Cosmin Contra a explicat care a fost singura perioadă pe care le-o poate reproșa jucătorilor.

”E urât să joci fără spectatori, în momentul în care naționala are nevoie de sprijinul publicului. Nu sunt nemulțumit decât poate de ultimul sfert de oră, când au jucat cu om în minus. Am fost echipa care a dominat acest meci. S-au pus pe două linii, au făcut multe faulturi și au întrerupt jocul și pierdeam ritmul. E clar că ei au jucat la egal”, a spus Cosmin Contra (foto).
Selecţionata Muntenegrului a rămas în zece jucători din minutul 77. Atacantul Stefan Mugosa a intrat imprudent la o minge şi l-a faultat pe Mihai Bălaşa, arbitrul arătându-i cel de-al doilea cartonaş galben şi automat pe cel roşu.

Partida de pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, prima pentru România în Liga Naţiunilor, s-a disputat fără spectatori ca urmare a unei sancţiuni dictate de UEFA împotriva Federaţiei Române de Fotbal.

”Am reușit foarte puține acțiuni în prima repriză. Au fost agresivi. În a doua repriză, am avut ocazia lui Keșeru, am avut incursiunea lui Chipciu. Nu am fost inspirați în faza de atac. În ultimele 15 minute, noi nu am fost capabili să avem liniștea necesară să îi desfacem. Am avut un moment în care ne-am precipitat. E greu dacă nu ai prospețime în faza de atac”, a mai spus Contra.

În cealaltă partidă a Grupei a 4-a, Seria C, a Ligii Naţiunilor, Serbia a câştigat cu 1-0 în deplasare cu Lituania. Luni, 10 septembrie, de la ora 21:45, tricolorii vor întâlni Serbia la Belgrad.

”Mergem la Belgrad să facem un rezultat bun. Am fost forțat să fac două schimbări în defensivă. Ne ducem să încercăm să jucăm la fel, poate cu o altă partitură tactică. Calitatea jucătorilor e mai bună, dar putem face un rezultat bun. Trebuie să ne recuperăm fizic și mental”, a încheiat Contra.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)