Cristian Achim: Conteaza cum termini sezonul

0
Posted September 29, 2018 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat SuperCupei României 2018, pierdută în compania lui U-BT Cluj-Napoca. Rezultatul final a fost de 76-83.

Iată ce a declarat tehnicianul roș-albaștrilor:

“În mod evident a fost un meci venit mult prea devreme pentru noi. Eu știam că așa stau lucrurile, dar era normal ă sperăm până în ultima secundă. Statistic suntem inferiori la aproape toate capitolele, dar și acest lucru este oarecum normal. Nu am foarte multe de spus pentru că nu am apucat să lucrăm mare lucru ca echipă. Chiar și așa ne-am bătut, am fost la nivelul Clujului timp de o repriză. Asta e situația.

Felicit echipa din Cluj, una foarte-foarte bună. Bravo lor și succes în cupele europene, pentru că îi așteaptă un meci important peste câteva zile.”

Întrebat dacă problemele cu greșelile personale ale lui Bobe Nicolescu au influențat jocul, tehnicianul CSM CSU Oradea a precizat:

“Nu aici s-a făcut diferența. Nu asta a fost problema noastră. Problema noastră este că suntem cu trei săptămâni în urmă față de Cluj din punct de vedere al pregătirii. Nu pot nici măcar să fiu supărat, deoarece nu am pe ce să fiu. Nouă ne trebuie trei săptămâni de lucru pentru a fi competitivi.

În ceea ce îl privește pe Bobe, el a jucat acest meci cu ajutorul medicamentelor. El a avut o problemă la spate.”

Chestionat dacă aceste echipe se vor lupta și pentru celelalte trofee în actualul sezon competițional, Cristian Achim a opinat:

“Nu pot să exprim o opinie în acest sens acum. Nu cunosc celelalte echipe din campionat. E mult prea devreme să vorbim despre așa ceva. Cu siguranță știu că noi vom fi mult mai buni în timp. Asta e cert. Am avut probleme foarte mari în această perioadă, dar nu am nicio îndoială că vom fi mult mai buni. În prezent suntem în urmă atât fizic, cât și tactic. Eu cred că în timp ne vom bate de la egal la egal cu Clujul. În momentul în care vom fi cu toate lucrurile așezate, nu am nicio îndoială, ne vom bate de la egal la egal cu ei.

Cunoașteți deja discursul meu și vorbesc foarte serios de fiecare dacă când o spun. Contează cum termini sezonul, prea puțin este important cum îl începi. Am foarte mare încredere în echipa noastră.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)