Cristian Achim: Nu am avut suficiente informatii despre adversar

0
Posted September 21, 2018 by Lucian Popa in Baschet

achimCSM CSU Oradea a pierdut prima manșă a turului inaugural din Basketball Champions League – ediția 2018/19. Roș-albaștrii au cedat în duelul cu Karhu Basket, în Finlanda. Rezultatul final a fost de 87-84.

Iată ce au declarat reprezentanții CSM CSU Oradea la capătul meciului:

Cristian Achim, antrenor principal: “În ceea ce ne privește o fost un meci dificil din mai multe puncte de vedere. Orice început este greu, însă noi am întâlnit un adversar despre care nu am avut suficiente informații. De asemenea, am întâlnit o echipă extrem de atletică, foarte agresivă și care a jucat un meci foarte bun. Echipa noastră a avut în această seară patru jucători care nu s-au antrenat niciodată împreună cu restul jucătorilor. Calificarea se decide la Oradea, iar acum foarte important este cum se vor recupera jucătorii celor două echipe.”

Giordan Watson, conducător de joc: “Mulțumesc publicului local pentru felul în care m-a primit, amintindu-și de faptul că eu am jucat pentru această echipă în trecut. Mi-a făcut plăcere să reîntâlnesc oamenii din club, dar și suporterii. În ceea ce privește meciul, noi avem probleme de omogenitate. E destul de greu să joci în aceste condiții, dar vreau să remarc jocul bun al echipei gazde. Îmi doresc o prestație colectivă mai bună la meciul retur. Sunt încrezător în șansele noastre de calificare.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)