Crosul Inima de Leu cu peste 100 de concurenti la start

0
Posted September 23, 2018 by Lucian Popa in Atletism

rsz_img_20180923_101041Peste 100 de concurenți au luat startul duminică 23 septembrie începând cu ora 10,00 la Baza Sportivă Ioșia din Oradea unde a avut loc o nouă ediție a crosului “Inimă de Leu”. Întrecerea a fost organizată de CS Crişul Oradea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, Fundaţia Română pentru Cardiologie, Cluburile Lions şi Rotary.

S-a alergat pe patru categorii de vârstă atât la fete cât şi la băieţi şi anume copii până la 7 ani, juniori, seniori între 17-35 ani şi veterani peste 35 ani. Distanţele de alergare au fost cuprinse între 330 m și 2 000 m.

Ca de obicei Ionel Bungău director al CS Crişul s-a aflat printre organizatorii principali ai întrecerii, el fiind prezent la celelalte ediţii precedene.

Fiecare concurent a fost premiat la final cu un triou, medalie şi diferite premii promoţionale.

La start s-au prezentat o serie de tineri atleți legitimată la LPS Bihorul, CN Mihai Eminescu sau Școala Generală Oșorhei. Așa cum era de așteptat, cei legitimația u urcat pe podium, dar spre surprinderea multora au luat startul și profesori.

Nelipsiți de la astfel de întreceri, Octavian Șovre arbitri asistent internațional a venit pe locul secund la +35, iar colegul lui Laurențiu Danșa la urmat îndea aproape.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)