CS Crisul prin vocea lui Ionel Bungau, schimbari majore la nivelul antrenorilor

0
Posted September 4, 2018 by Lucian Popa in Polo

ionel bungauÎn cadrul unei conferințe de presă de la sediul clubului, Ionel Bungău (foto) director al CS Crișul a făcut publice noutățile în cadrul secției de polo. Astfel, echipa de superligă, va avea o nouă bancă tehnică și anume Cosmin Goina (principal) și Eugen Băjenaru (secund), iar jucătorii vor încheia contracte cu noua conducere. Asta în condițiile în care secția va avea un nou sponsor care se ocupă exclusiv cu partea financiară a antrenorilor și jucătorilor.
Noul sponsor a decis ca antrenorul Cosmin Goina să revină la club, asta după ce a plecat cula București nu în cele mai bune relații cu orădenii.

 „Juniorii până la 18 ani vor avea contracte de formare, pentru o perioadă de trei ani. La rândul lor, jucătorii peste 18 ani vor încheia contracte individuale, pentru minimum un an. Dorim prin această măsură să fidelizăm jucătorii, pentru că de ani de zile, noi pierdem sportivi, care erau până acum liberi să plece la alte echipe. Noi îi creștem, îi formăm, dar dorim să beneficiem în continuare de aportul lor. Contractele încheiate vor fi sigilate și trimise la federație”, afirmă Ionel Bungău.

De asemenea a fost prezentată noua organigramă a clubului cu schimbări la nivelul antrenorilor. Aceste schimbări vor arăta astfel: Marcel Hașaș la juniori I, Ciprian Câmpianu (principal) și Vekerdi Ladislau (secund) la juniori II, respectiv Marcel Hașaș (principal) și Christian Sandor (secund) la juniori III.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)