CSM Digi Oradea iroseste sansa calificarii in play-off-ul Champions League

0
Posted September 29, 2018 by Lucian Popa in Polo

poloÎn cursul zilei de vineri, CSM Digi Oradea și Enka Istanbul au remizat în jocul de deschidere al turneului LEN Champions League – ediția 2018/19 găzduit la Oradea.

Cele două formații au fost de nedespărțit, rezultatul final înregistrat pe tabela de marcaj fiind de 7-7. Pe sferturi: 3-2, 2-2, 2-3, 0-0.

CSM Digi Oradea a pierdut meciul cu Team Strasbourg, în ziua a 2-a a turneului LEN Champions League, din turul al 2-lea, ediția 2018/19. Rezultatul final a fost de 6-9. Pe sferturi 2-1, 3-3, 0-2, 1-3.

În celălalt meci al zilei, AN Brescia a depășit Enka Sport Istanbul cu scorul de 12-3.

Din păcate pentru ei, poloiştii de CSM Digi Oradea au încheiat pe locul 3 turneul Grupei E al turului II preliminar din Liga Campionilor Europeni, turneu pe care l-au găzduit, de vineri până duminică, la Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu”.
În ultimul joc al turneului, elevii antrenorului Dorin Costrăş au cedat cu scorul de 8-15, disputa din faţa italienilor de la AN Brescia, marii favoriţi ai turneului, cei care, de altfel, au şi câştigat la pas această grupă. Pe reprize, în jocul de duminică s-a consemnat 1-4, 3-5, 3-4 şi 1-2.

Cele mai multe goluri pentru CSM Digi în aceast meci le-a reuşit brazilianul Gustavo Guimaraes, 3. L-au urmat Yusuke Inaba, cu 2 goluri, Seiya Adachi, Roland Szabo şi Ramiro Georgescu, cu câte un gol.

Primele două clasate, AN Brescia şi Team Strasbourg s-au calificat pentru turul II preliminar (play-off-ul Ligii Campionilor), în timp ce ultimele două, CSM Digi şi Enka Sport Istanbul, au părăsit competiţia.

“Ne-am fi aşteptat să fi jucat mult mai bine. Am pornit foarte încrezători, cu dorinţa de a ne califica, dar am dat peste nişte echipe puternice, acesta este adevărul. Chiar dacă le-am analizat, le-am văzut, le-am studiat, la ora actuală sunt mai bune decât noi, cu excepţia echipei turce, în faţa căreia eu cred că noi nu am dat maximum din noi. Cu celelalte însă am luptat, am încercat, chiar sâmbătă seară am fost destul de aproape să câştigăm jocul, pentru că la jumătatea meciului am avut un avans, dar eu cred că şi experienţa acestor formaţii, a Bresciei şi a Strasbourgului, s-a dovedit, până la urmă hotărâtoare”, a precizat la finalul jocului de duminică, antrenorul echipei CSM Digi Oradea, Dorin Costrăş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)