CSM U Oradea invinsi categoric la Timisoara

0
Posted September 2, 2018 by Lucian Popa in Baschet

bascSCM Timișoara a încheiat prima parte a pregătirii cu un meci amical împotriva formației CSM Oradea. Abia întorși din cantonamentul de zece zile din stațiunea Buziaș, alb-violeții și-au testat nivelul de pregătire în compania campioanei naționale, la sala Constantin Jude.

Leii din Banat s-au impus în urma unui meci controlat aproape în întregime. Doar primele minute au fost echilibrate, însă băieții noștri au câștigat fiecare sfert și s-au desprins la o diferență convingătoare: SCM Timișoara – CSM Oradea 81-64 (21-19, 21-12, 21-19, 18-14). Punctele formației bănățene au fost înscrise de Vukosavljevic 19, Diculescu 12, Stojadinovic, Sherwood câte 11, Calota 10, Komatina 8 pct, Pesakovic 6, Baciu, Coconea câte două.

Principalii marcatori ai echipei CSM U Oradea au fost Arturas Valeika și Sean Barnette, ambii cu câte 11 puncte, iar Sean Denison a terminat cu 10. Mihai Gavrilă a contabilizat 9 puncte (3×3). Au fost utilizați 11 jucători în această confruntare.

Kris Richard și Laci Lazar nu au evoluat în acest meci. Primul a fost menajat, iar cel din urmă a suferit o accidentare. De notat că Muhamed Pasalic a fost utilizat în acest meci, după ce a fost recuperat în urma răcelii ce l-a ținut departe de teren la partida anterioară din presezon.

Pentru CSM CSU Oradea urmează o deplasare în Ungaria, acolo unde pe 4, 6 și 8 septembrie se duelează cu Alba Fehervar, Szolnok Olaj KK și DEAC Debrecen.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)