Debut victorios pentru handbalistii bihoreni

0
Posted September 20, 2018 by Lucian Popa in Handbal

rsz_img_20180920_162306La debutul în noua ediție a Diviziei A de handbal masculin, CSM Oradea a reputat o victorie la limită în fața celor ACS Szejke Odorheiu Secuiesc SK scor, 33-32 (16-15)
Oaspeții au avut mereu inițiativa în primul mitan, dar pe final gazdele au preluat conducerea, scor la pauză 16-15. Asta deși erau într-0 situație favorabilă, au solicitat timp de odihnă. Orădenii au deținut inițiativa în repriza secundă, reușind să se distanțeze la șase goluri, scor 25-19 (minutul 42). Din păcate, tânăra noastră formație și-a pierdut treptat concentrarea, permițând oaspeților să revină în joc.

Finalul meciului a fost incandescent. Orădenii au beneficiat de o lovitură de la 7 metri când mai erau patru secunde de joc, transformată de Bogdan Munteanu, care a fost golgheterul întâlnirii, cu nu mai puțin de 14 goluri înscrise.

La scorul de 33-32, oaspeții au solicitat time-out pentru un ultim atac, dar au pierdut mingea înainte de a se apropia de poartă. Echipa orădeană câștigă astfel la limită, după un meci în care și-a complicat singură viața, dar victoria sa este absolut meritată.
CSM Oradea: Duma, Ene – portari; Munteanu 14 goluri marcate, Liberț 6, Munea 5, Crăciun 3, R. Radu 3, Cîrchea 2, Pomian, Mihăilescu, Ivancov, Zamfir, Szilágyi, Criste, Bondor. Antrenor: George Tăutu
ACS Szejke: Jobb, S. Orbán – portari; Tăutean 8 goluri marcate, Buguleț 4, Kopácz 4, Fekete 4, Szász 3, Komporály 3, Daninfeld 3, Konya 2, Lörinczi 1, Jere, Pál, L. Orbán, Lázár. Antrenor: Kócs Levente, Sipos Loránt


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)