Executia lui Ludusan din finalul jocului a facut diferenta

0
Posted September 22, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

IMG_20180922_141550Etapa a 8-a a Ligii a 2-a de fotbal din țara noastră a adus al doilea succes în dreptul celor de la Luceafărul Oradea, de astă dată în fața unei pretedente la promovare, Academica Clinceni.

Printr-o mobilizare exemplară, jucătorii gazdelor au marcat singurul gol al întâlnirii prin Ludușan în minutul 87 care i-a luat fața portarului advers și a punctat decisiv cu capul. Cu tot respectul pentru oaspeți, aceștia au avut o replică mult sub așteptări, luceferii fiind peste adversari 2/3 din meci.

De altfel orădenii puteau deschide scorul după doar 15 minute, Mitrică scăpat singur cu Vâlceanu a șutat în blocajul acestuia din urmă. Codoban, unul dintre cei mai activi jucători îl servește perfect pe Oros care cu capul incredibil din patru metri reia alături. La cealaltă poartă, Patriche profită de ezitarea lui Moga, execuția acestuia cu capul trecând pe lângă.

Debutul părții secunde aparține vizitatorilor care sunt mult mai activi dar le lipsesște ultima execuție în fața porții.

Dominarea sterilă nu este finalizată eficient de Horșia. O dată cu trecerea timpului luceferii se instalează la cîrma jocului. Codoban în două rânduri nu are forța necesară unei execuții eficiente iar Barbu din lovitură liberă trimite alături.

Finalul a fost electrizant. Nou venitul Mohedja centrează în fața porții de unde Ludușan înscrie (1-0).

Dulca din poziție centrală șutează slab pentru na Mihalcea să ezite în terenul advers. În prelungiri organizatorii au ținut mai mereu balonul în terenul advers, iar victoria aduce un balon de oxigen pentru trupa lui Cristian Lupuț. Deși o remiză părea mai echitabilă, bihorenii au reușit să facă diferența l o gafă a portarului advers. trei puncte extrem de importante pentru ei în condițiile în care vor juca la Pitești și după aceea acasă Sportul Snagov.

Luceafărul: Moga – Oroş, Tînc (53 Opriș), Chiorean, Al. Dulca, Codoban (77 Vasile Pop), Luduşan, Mitrică, Prejmerean, Torişte *59 Gruia), Mohedja
Antrenor: Cristian Lupuţ

Academica: Oct. Vâlceanu – Fl. Achim, Andr. Răuţă,  Patriche, Dobrescu, Bg. Barbu, Şut, Rob. Ion, Nicola (56 Stoica), Gliga (74 Mihalcea), Horşia (85 Șandru)
Antrenor: Ilie Poenaru


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)