Primul succes important pentru principalul oradean George Zima

0
Posted September 13, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_georgeCristian Dulca s-a despărţit duminică de Energeticianul, după înfrângerea drastică suferită pe teren propriu în faţa Petrolului, scor 0-3, iar echipa din Petroşani a rămas pe mâna secundului George Zima (foto in albastru). Acesta a condus antrenamentele în ultimele trei zile şi a dat indicaţii la meciul de astăzi de la Lugoj. Energeticianul a câştigat cu ceva emoţii, cu 2-1, meciul de pe terenul echipei din Liga 3, în cadrul fazei a patra a Cupei României, şi s-a calificat în 16-imi, acolo unde are şanse mari să întâlnească un adversar din prima ligă.

Preşedintele Energeticianului, Alin Zgripcea, spune că are încredere în Zima şi că el va asigura interimatul în următoarea perioadă. “Deocamdată, este antrenorul principal. Noi avem încredere în el. Este foarte tânăr, cunoaşte jucătorii, are o relaţie bună cu ei. Sperăm să ne aducă victorii în următoarele meciuri”, a spus Zgripcea.

George Zima a venit la Energeticianul la începutul acestui an, pe când juca în Liga a 3-a. “Am ajuns într-o postură în care îmi doresc să continui o muncă începută în Liga a 3-a. Sunt încrezător că pasiune mea, împreună cu entuziasmul, pot suplini în acest moment experienţa”, a declarat Zima.

Antrenorul interimar al echipei din Valea Jiului este pasionat şi de fotbalul în sală şi a avut, la un moment dat, propriul lui club, CS Dinamo Leonardo Oradea. Zima mai este pasionat de tatuaje, fotbal şi cai putere. Unul dintre tatuajele lui are o poveste emoţionantă: „Am avut o prietenă care a murit de cancer. În memoria ei mi-am făcut un tatuaj pe spate. Am multe tatuaje şi, chiar dacă sunt dureroase, nu mă feresc să le fac, pentru că eu consider că viaţa doare mai tare ca tatuajele”.

În anul 2017, George Zima a fost declarat cel mai bun antrenor din Bihor, urmare a promovării avute din Liga a 5-a în Liga a 4-a şi a muncii prestate la clubul de fotbal în sală.

Cu el în postura de antrenor interimar, Energeticianul a câştigat miercuri, cu 2-1, meciul cu CSM Lugoj, în turul 4 al Cupei României.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)