Simona Halep va debuta luni la Wuhan (China)

0
Posted September 20, 2018 by Lucian Popa in Tenis

halepLiderul clasamentului mondial al WTA, Simona Halep a ajuns în China și se pregătește pentru turneul de la Wuhan, începând cu 24 septembrie. De asemenea, sportiva noastră va mai participa la turneul de la Beijing și la Singapore unde va lupta împotriva celor mai bune jucătoare din acest sezon.

Pentru Simona (foto) turneele asiatice au o miză uriașă întrucât luptă pentru păstrarea șefiei clasamentului mondial al WTA până la sfârșitul anului. De asemenea, sportiva noastră pornește cu prima șansă pe cimentul asiatic, după ce anul trecut a devenit în premieră numărul unu WTA la Beijing.

”Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să fac rezultate bune și pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranța cel mai bun de până acum. Este foarte plăcut să ai susținerea publicului de fiecare dată. La fiecare meci am parte de așa ceva. Este deosebit și îmi dă energie”, a declarat Simona Halep, înainte de plecarea spre Wuhan.

Simona se află pe locul 1 de 46 de săptămâni, fiind pe locul 11 al-time. Halep are 8.061 de puncte și este urmată de Caroline Wozniacki, 5.975 puncte.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)