Spectacol total in meciurile de la Baza Sportiva Tineretului

0
Posted September 13, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

IMG_20180912_193748ebihoreanul.ro

Noul sezon de minifotbal a fost inaugurat, miercuri 12 septembrie, la Baza Sportivă Tineretului din Oradea, unde s-au desfăşurat meciurile din Supercupa Bihorului şi cea a firmelor locale, în prezenţa preşedintelui Federaţiei de Minifotbal, Ioan Onicaş.

La turneu au participat, practic, cele mai bune echipe locale de minifotbal. Pe patru terenuri s-au desfăşurat, în paralel, semifinalele Temad – Celestica (scor 2-3) şi Sport Pen – Termoficare (2-7) la Supercupa Firmelor, respectiv FCSB Beiuş – Academia Ciumeghiu (6-0) şi Bad Boys – Inter Oradea (3-2) la Supercupa Bihorului.

Acesta din urmă meci a fost unul extrem de atractic, Bad Boys au condus cu 1-0, Inter a revenit și a preluat conducerea 2-1, iar din două lovituri de penalitate Bad Boys a ajuns să joace finala. Un duel de câțiva ani de zile pe mai multe terenuri între două dintre echipele cu cea mai lungă activitate în Oradea.

În finala Supercupei Firmelor, Termoficare a trecut cu 4-3 de Celestica, în vreme ce Supercupa Bihorului a fost câştigată de Bad Boys cu 3-2 în faţa FCSB Beiuş.

Pe lângă premierea celor două câştigătoare, gazda competiţiei, omul de afaceri Spyridon Baltsavias, şi invitaţii săi au acordat peste 100 de trofee şi medalii, echipelor participante în ediţia trecută, dar şi celor mai buni jucători, pe posturi, din fiecare campionat.

În Divizia A, de pildă, Silviu Odobasianu a luat titlul de cel mai bun portar; Andrei Magda – cel mai bun fundaș, Lucian Todea – cel mai bun mijlocaş, iar Mădălin Trip – cel mai bun atacant.

După cum se ştie, până pe 16 septembrie echipele doritoare se mai pot înscrie, la Baza Tineretului, pentru Campionatul Judeţean de Amatori (Diviziile A și B), Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice şi Campionatul de Old-Boys +35 de ani, ediţia 2018/2019.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)