Un punct al daruirii si muncii colective. Serbia – Romania 2-2

0
Posted September 10, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

romaniSeara de luni 10 septembrie a adus al doilea punct naţionalei României în etapa secundă a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor. Elevii lui Cosmin Contra au terminat la egalitate scor 2-2 (0-1) la Belgrad pe naționalei Serbiei. Gazdele au reișit deschiderea scorului, Kolarov trage la colţul lung, Tătăruşanu respinge în lateral, Bancu ratează intervenţia, Săpunaru nu e nici el decis, iar Mitrovic, de jos, înconjurat de trei tricolori, găseşte spaţiul pentru a trimite mingea în poartă.

La doar trei minute de la reluare se restabilește egalitatea, Ţucudean deviază perfect pentru Chipciu, Alex îl păcăleşte pe experimentatul Kolarov, cade la timp şi arbitrul Vladislav Bezborodov îi acordă un penalty. Execută și transformă Stanciu (1-1).

Pe fondul unei dominări teritoriale a echipei noastre, sârbii trec în avantaj.  Kolarov pasează simplu, vârful lui Fulham îl ţine la distanţă pe Manea ca pe un fluture care-l deranjează sporadic, ridică mingea, şutează din vole (2-1).

Reacția tricolorilor nu se lasă mult așteptată Stanciu bate cornerul, Ţucudean apare la prima bară şi deviază superb, la colţul scurt, iar Dimitrovic nu mai are ce face (2-2).

Finalul a fost dramatic, Mitriță a ratat o ocazie monumentală, olteanul preia, pune mingea pe stângul şi şutează tare, pe jos, la colţul lung, dar nimereşte doar piciorul lui Dimitrovic!


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)