A venit si momentul unei infrangeri

0
Posted October 17, 2018 by Lucian Popa in Volei

voleiCSU Oradea – CSM Tîrgu Mureș 0-3 (23-25, 20-25 , 19-25)

Echipa de volei feminin CSU Oradea s-a văzut nevoită să se declare învinsă în jocul disputat pe teren propriu în etapa a doua a Campionatului Național al Diviziei A2, Seria Vest, CSM Tîrgu Mureș cu un lot format din
jucătoare tinere ce activează la Centrul național de excelență, au o bogată experiență internațională, fiind componente ale lotului național, cu performanțe notabile în ultima perioadă, obținând calificarea la Campionatul Mondial a naționalei de tineret. Mureșencele au jucat determinate să câștige partida, antrenorul sîrb Pedrag Zucovici impulsionându-le pe toată durata partidei.

În ciuda faptului că nu au reușit să câștige niciun set, jocul a fost totuși unul disputat, universitarele orădene au făcut tot posibilul să încurce planurile oaspetelor. Astfel, primul set a fost unul în care echipele au fost pe rând la conducere, mureșencele desprinzându-se la trei puncte și au condus cu 19-16. Time-out-ul solicitat de oaspeți în momentul
în care orădencele s-au apropiat la un punct a avut efectul scontat și oaspetele s-au desprins la 24-21, setul fiind pierdut de gazde cu 25-23.
Setul doi a fost dominat clar de oaspete care au dovedit că serviciul este o acțiune importantă și au reușit să obțină puncte consecutive asumându-și responsabilitatea de a-l efectua dificil și bine direcționat tactic.
Scorul a fost de 25-20, orădencele revenind pe finalul setului, dar prea târziu pentru a pune probleme.

Setul trei a avut la conducere echipa gazdă, oaspetele cerând primul time-out la scorul de 9-6, apoi oaspetele s-au desprins la 15-12, iar pe finalul setului au condus cu un avans confortanil, adjudecându-și setul
trei cu scorul 25-19. Victorie meritată a oaspetelor care își propun revenirea în Divizia A1,
investind resurse financiare și logistice, atât de importante în obținerea succesului.

Etapa viitoare CSU Oradea se deplasează la Sibiu, unde va avea o altă partidă dificilă, întâlnind o echipă care s-a întărit și a efectuat transferuri importante în acest sezon.

Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Pașca Anca, Radu Fîcă Maria, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Maxim Andreea, Blaj Giulia, Rizea Antonia, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Chiș Flavia. Antrenor: Lector univ. dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)