Cea mai categorica victorie din acest an in dreptul luceferilor

0
Posted October 13, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_img_20181013_124808A trebuit să treacă 12 etape pentru ca Luceafărul Oradea să obțină cea mai categorică victorie din acest sezon. Elevii lui Cristian Lupuț au învins cu scorul de 4-1 (1-1) pe CS Balotești. A fost un meci în care echipa gazdă a evoluat mult mai bine în partea a doua atunci când s-a și făcut diferența.

Prima ocazie de poartă a partudei l-a avut în prim plan pe Ludușan care scăpat pe partea stângă a avut o tentativă de șut-centrare care a trecut prin fața liniei de poartă.

Oaspeții deschis scorul, acțiune de atac pe dreapta, mingea deviată dintr-un fundaș bihorean ajunge la Alexandru Stoica, care singur cu Moga, îl execută pe acesta din urmă (0-1).

În minutul 40 s-a petrecut momentul cheie al partidei. Iese Vasile Pop inexistent și intră Claudiu Codoban.

La prima acțiune de poartă, la prima atingere de balon, codoban îi pune mingea pe tavă lui Paraschiv care din patru metri cu poarta goală nu poate rara (1-1). Pauza este un sfertnic bun pentru gazde, la doar șapte minute de la reluare, același Claudiu Codoban centrează perfect în careu pentru Paraschiv, care cu capul plasează balonul pe lângă Fulga (2-1). Meciul curge spre poarta celor din Balotești, Codoban șutează de la marginea careului, mingea ocolește de puțin poarta.

În minutul 69 tabela se modifică din nou, Codoban într-o zi de grație, șutează de la aproximativ 25 metri, în dreapta lui Fulga și se face 3-1. Oaspeții acuză șocul primirii golului și la doar două minute distanță, Alexandru Dulca de astă dată de la 16 metri îl execută lejer pe partorul advers (4-1). Până în final, nimic npotabl, doar dominarea teritorială a gazdelor care nu au mai avut luciditatea în fața porții adverse. Așa s-a scris istoria unui meci în care orădenii deși au primit șase goluri marți la Ploiești, au dat patru acasă sâmbătă cu Balotești. Etapa viitoare Luceafpărul va juca în deplasare la Mioveni pe terenulș celor de la Club Sportiv.

Luceafărul: Moga – Oros, Preoteasa, Dulca, G. Paraschiv (70 Țîră), Luduşan (75 Prejmărean), Gunie, Vas. Pop (40 Codoban), Mitrică, Al. Băican, Moihedja
Antrenor: Cristian Lupuţ

Baloteşti: Fulga – C-tin. Dedu, R. Mihai, M. Neagu, M. Ghiţă, C. Predescu (81 Paraschiv), N. Filip, Gojnea, Vas. Mihai (62 Filip), Marciuc, Stoica
Antrenor: Florin Nofitovici


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)