Competitiile internartionale sunt mult peste nivelul intrecerii interne

0
Posted October 25, 2018 by Lucian Popa in Baschet

bascCristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, a vorbit despre eșecul suferit în Olanda, în etapa a 2-a din sezonul regulat al FIBA Europe Cup – ediția 2018/19. Campioana României a cedat pe terenul lui ZZ Leiden, scor 76-90.

Iată ce a declarat tehnicianul orădenilor:

“Aveam alte așteptări de la acest meci. Am mizat pe faptul că vom câștiga aici. Știam că Leiden a obținut o victorie importantă în deplasare, în Turcia, precum și că sunt în formă la startul acestui sezon competițional. Totuși, am avut alte așteptări de la acest meci, însă ceea ce s-a întâmplat în teren a demonstrat că așeptările mele nu au fost conforme cu realitatea.

Echipa din Leiden ne-a fost superioară în absolut toate aspectele jocului. În primul rând la capitolul voință, la efort, la alergare, la combativitate. Am încasat vreo 15 puncte pe contraatac și altele vreo 10 după recuperare ofensivă. Capitole la care noi nu am reușit să contăm. E foarte greu să joci baschet atunci când ești bătut în toate duelurile unu la unu. E imposibil să câștigi dacă nu te bați pentru fiecare minge și dacă pierzi posesiile așa cum am făcut-o noi în această partidă. În aceste condiții e imposibil să emiți vreo pretenție.

Felicit Leiden pentru victorie. Azi a demonstrat că este o echipă foarte bună și are în componență jucători de certă valoare. Rămân la părerea că și noi avem jucători valoroși, însă de această dată nu am demonstrat. Nu am arătat nimic în această seară.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)