Interese financiare enorme pentru o disputa dezechilibrata

0
Posted October 18, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

pozaFloyd Mayweather s-a arătat dispus să-l înfrunte pe campionul rus de arte marţiale mixte Khabib Nurmagomedov, cel care l-a provocat la un meci pe boxerul american, fost campion mondial.

Nurmagomedov l-a învins luna aceasta, la Las Vegas, pe irlandezul Conor McGregor într-o confruntare pentru titlul mondial UFC la categoria uşoară, obţinând a 27-a victorie consecutivă.

Provocarea lui Nurmagomedov a venit prin intermediul unui mesaj video difuzat pe reţelele de socializare. „Hai, Floyd. Acum trebuie să luptăm: 50-0 vs 27-0. Suntem doi tipi care nu au pierdut niciodată. În junglă există doar un rege. Normal, eu sunt regele, pentru că el nu l-a dat jos pe McGregor şi eu am făcut-o uşor. Hai s-o facem!”.

Mayweather (41 ani), care l-a învins la rândul său pe Conor McGregor într-un meci de box, desfăşurat în august 2017 la Las Vegas, i-a răspuns luptătorului rus printr-un mesaj postat pe Facebook, adresat reţelelor de televiziune. „CBS, Showtime şi MGM Grand, scoateţi carnetele de cecuri”, a scris pugilistul american, înainte de a parafraza sloganul electoral al preşedintelui Donald Trump: „Let’s make Las Vegas great again!”.

Înaintea unui eventual duel cu Nurmagomedov, Floyd Mayweather urmează să îl înfrunte mai întâi pe filipinezul Manny Pacquiao, în luna decembrie, într-o revanşă a „meciului secolului”, câştigat de american, la puncte, în mai 2015.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)