Karateka oradeni se fac remarcati in Ungaria

0
Posted October 7, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

KDL-Jaszbereny 2018La sfarsitul acestei saptamani in localitatea Jaszbereny , Federatia Ungara de Taekwon-do Traditional si Clubul Sportiv Kondor au organizat a X-a editie a Cupei Internationale “Lehel Vezer” si totodata a IV-a editie a Cupei Memoriale “Eperjesi Nandor”.
La aceasta intrecere la care s-au aliniat 130 sportivi de la 15 cluburi din 5 tari (Bosnia Hertegovina, Romania, Serbia, Slovacia si Ungaria), Competitia a fost dedicate categoriilor de copii, juniori si seniori , la probele de exercitii de forma si lupta pentru toate categoriile si in plus tehnici speciale si spargeri forta pentru juniori si seniori. Tara noastra a fost reprezentata de cluburile King Do-Lions Oradea (presedinte Tulkos Romeo) si clubul Impact Cluj (presedinte Muntean Mircea). Clubul Sportiv Impact in clasamentul general cu cei 23 sportivi s-a clasat pe locul I, oradenii King Do-Lions cu doar 5 sportivi au ocupat locul IV.
Rezultatele clubui oradean antrenat de Romeo Tulkos:
Locul I: Mihuta Karina – lupta copii +40kg; Cotut Denisa – lupta jun.-64kg si tehnici speciale; Cotut Razvan – tull jun.1DAN; Sferle David – lupta jun.+75kg si tehnici speciale; Pascu Nicolae – lupta seniori -78kg si spargeri forta.
Locul II: Mihuta Karina – tull copii 2-1 gup; Cotut Denisa – tull jun.2DAN; Cotut Razvan – lupta jun.-51kg;
In urma rezultatelor Cotut Denisa a fost declarata “Cea mai buna junioara a competitiei”, iar Pascu Nicolae “ Cel mai bun senior”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)