Laviniu Chis va reprezenta Romania la Campionatul Balcanic de cros

0
Posted October 22, 2018 by Lucian Popa in Atletism

chisDupă ce a devenit campion național de tineret cu echipa și medaliat cu bronz la individual, orădeanul Laviniu Chiș se află în fața unei noi provocări. Sportivul legitimat la CSM U Oradea antrenat de Robert Olah va reprezenta tara noastră la Campionatul Balcanic de cros.

La fel ca și întrecerea națională, balcaniada va avea loc pe data de 4 noiembrie tot la Botoșani unde Laviniu Chiș (foto nr concurs 102) va luat startul în tentativa de a cuceri o nouă medalie.

“Pentru perioada în care ne aflăm sunt foarte bune aceste rezultate. Trebuie spus că obiectivul principal pentru Laviniu este calificarea la Campionatul European de tineret din 2019, la una dintre probele 1 500  sau 5 000 m. Celelalte concursuri sunt obiective intermediare. Pentru asta ne trebuie o pregătire de iarnă bună și să fie sănătos. Este important să înțeleagă importanța perioadei următoare și să rămână cel puțin la fel de serios pentru că greul abia acum începe. Sper să fi ajuns la o maturitate care să ne permită să sperăm la mult mai mult” avea să spună Robert Olah, antrenorul performerului bihorean.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)