Miahela Buzarnescu nu se regaseste dupa accidentare

0
Posted October 15, 2018 by Lucian Popa in Tenis

mihaDe la revenirea pe teren, Mihaela Buzărnescu a disputat doar două partide de simplu, în ambele fiind învinsă de aceeași jucătoare, Aliaksandra Sasnovich. În turul întâi de la Moscova, jucătoarea noastră a cedat în două seturi (6-3, 6-4, după o oră și 25 de minute), serviciul fiind veriga slabă din jocul numărului 25 WTA. Per total, este însă o creștere în evoluția Mihaelei dacă luăm drept punct de reper înfrângerea suferită acum două săptămâni tot în fața sportivei din Belarus.

Sasnovich pare să <însoțească> la fiecare pas revenirea Mihaelei în circuitul WTA, în cele două meciuri disputate (de la revenirea după accidentare) jucătoarea noastră duelându-se cu sportiva din Belarus. Au fost diferențe față de duelul de acum două săptămâni, Buzărnescu arătând mai bine din punct de vedere fizic.

A reușit să deschidă bine terenul în unele momente atât cu backhand-ul cât și cu forehand-ul, însă nu și-a putut duce la capăt ideile din cauza unui serviciu mult sub așteptări. Primul serviciu i-a intrat destul de rar Mihaelei, iar de aici au plecat aproape toate problemele. Sasnovich a fost inspirată și agresivă la retur, iar Buzărnescu a ajuns să conducă pentru prima dată pe tabelă doar în al doilea set (primul a fost pierdut fără mari emoții cu 6-3).

În al doilea set, Miki (foto) a avut șansa ei, ea desprinzându-se la un moment dat la 4-2. A fost însă din nou trădată de serviciu, iar totul s-a stricat precum un castel de nisip. Sasnovich a legat patru game-uri la rând, reușind să închidă partida după o oră și 25 de minute (6-3, 6-4).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)