Oradencele reusesc sa se impuna la Baia Mare

0
Posted October 8, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handContrar calculelor hartiei , handbalistele de la CSU Oradea au reusit surpriza primului tur de campionat reusind sa provoace prima infrangere a baimarencelor de pe propriul teren. Dupa un debut de campionat plin de incercari, bihorencele au strans randurile si si-au adjucat toate punctele dintr-un joc incrancenat si foarte echilibrat. Asadar semnul echilibrului a dominat prima repriza, in care gazdele au condus la un gol maxim 2, insa de fiecare data oradencele au revenit, ba chiar au reusit sa intre cu un avantaj de un gol la pauza. Sub aceleasi aspecte s-a desfasurat si mitanul secund, nici o echipa nereusind sa se desprinda decisiv pana in min. 55, cand la scorul de 23-21 pentru oaspete, un time-out de echipa a avut darul sa aseze finalul de joc, imediat studentele reusind sa se distanteze la 4 goluri si datorita prestatiei solide a portarului Sabau Adina. Finalul le-a mai permis maramuresencelor sa inscrie 2 goluri, insa nu au fost indeajuns pentru a ameninta succesul bihorencelor.

A fost un meci de lupta, cu multe sanctiuni, fiecare echipa si-a dorit victoria, insa castig de cauza a avut echipa care a gresit mai putin.

De remarcat jocul bun facut de tinerele extreme ale oradencelor care au punctat in momentele cheie, astfel Zegrean Ariane cu 5 reusite si Gaga Denisa cu 2 au contribuit decisiv la acest succes. Bineinteles si de aceasta data capitanul Petric Cipriana, inca nerefacuta dar cu 5 reusite in acest meci si Maria Țanc cu 6 goluri ne dau sperantele unui viitor frumos al acestei echipe.

Dupa acest succes antrenoare Doina Ardelean a declarat : ‘Nu stiu daca este o supriza acest rezultat, noi am fost aproape de un rezultat bun si la Resita. Consider totusi ca la Baia Mare am intalnit un adversar mai dificil, dar probabil tocmai numele adversarului pe care nu l-am invins niciodata le-a mobilizat pe fete suplimentar. A fost un meci cu presiune, cu un public baimarean numeros, iar noi avem inca fete foarte tinere, cu atat mai mult tin sa le felicit ca au crezut pana la capat in sansa lor’’. La sfarsitul acestei saptamani, duminica de la ora 11, in sala universitatii handbalistele primesc vizita studentelor din Timisoara, asadar publicul oradean este invitat sa asiste intr-un numar cat mai mare. Lotul antrenorilor Doina si Cristi Ardelean a avut componenta: Pintea Crina, Sabău Adina, Anca Ardelean (portari), Țanc Maria 6, Zegrean Ariane 5, Petric Cipriana 5, Abodi Nicoleta 4, Lazea Sabrina 3, Gaga Denisa 2, Hercuț Anamaria 1, Motogna Valeria, Verzea Dana, Vrabie Cornelia, Damian Maria, Bande Alexandra, Corondan Alexandra. crisana.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)