Petrolul a eclipsat total Luceafarul pe Ilie Oana

0
Posted October 9, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

petrolulÎn cadrul etapei a XI-a a Ligii a 2-a de fotbal, Petrolul Ploiești a obținut o victorie categorică scor 6-2 (3-2) în compania celor de la Luceafărul Oradea.

Din păcate pentru ei, elevii lui Cristian Lupuț au făcut cel mai slab meci din acest sezon, lucru de care au profitat din plin petroliștii. Au schimbat portarul, au dat șansă direct ca titulari unor jucători care nu au evoluat niciun minut până acum, iar cuvântul defensivă a lipsit din vocabularul lor.

La doar două minute de la primul fluier al arbitrului, gazdele deschis scorul, Chindriș cu capul din centrul careului marchează lejer (1-0). Debutantul Moroz este obligat să scoată din nou mingea din plasă, după opt minute Lumu executându-l din interiorul careului (2-0). Ștefănescu de la marginea careului scutură transversala, pe contră Paraschiv reduce din diferență. Centrare în fața porții, Paraschiv cu capul înscrie (2-1).

După jumătate de oră de joc, Țigănașu profită de poziționarea prostă a zidului, execută o lovitură liberă și duce scorul la 3-1. La cealaltă poartă, Țîră execută perfect o lovitură liberă pentru Paraschiv care scăpat singur șutează plasa (3-2).

La opt minute de la reluare, Țigănașu mărește diferențe pe tabelă (4-2). Până la final, Oros își marchează în propria poartă pentru ca Ștefănescu săpat singur cu Moroz să stabileacsă scorul final (6-2).

În minutele de prelungire, Oros comite un penalty clar, iar Toto Tamuz execută extrem de slab, mingea ocolește poarta. Etapa viitoare sâmbătă 13 octombrie, luceafărul joacă la Sânmartin cu CS Balotești.

Petrolul: Tordai – Alb. Olaru, Ghinga, Ţicu, Ţigănaşu – M. Chindriş, Ant. Cruceru (Cl. Herea 53′) – Lumu (N. Popescu 66′), Laur. Marinescu, Ştefănescu – Tamuz
Antrenor: Leo Grozavu

Luceafărul: Moroz – Torişte (Gruia 46′), Oros, Al. Băican, Moihedja – C-tin. Roşu, Chiorean, Codoban, Gunie (Prejmerean 30′) – Ţîră, G. Paraschiv
Antrenor: Cristian Lupuţ


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)