Se intampla si lucruri ciudate in Asociata de futnet!!!

0
Posted October 31, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

tengoCS Tengo Salonta a luat act, cu regret, dar și amărăciune, de decizia (ne)așteptată a președintelui Asociației de Futnet, Sorin Bogdan, de a numi un nou coordonator la lotul masculin care se pregătește de Campionatele Mondiale, cu numai trei săptămâni înainte de acest eveniment. Nu cunoaștem motivele care au stat la baza acestei decizii pe cât de neașteptate, pe atât de surprinzătoare, dar care bulversează familia tenisului cu piciorul (numit mai nou futnet) din țara noastră.

Nu avem nimic cu persoana domnului Daniel Săsărman, cu care, de-a lungul anilor, am avut o colaborare bună fie că am fost adversari la fileu, fie coechipieri la națională.

Nu putem, însă, accepta decizia, deoarece nu am fost consultați, așa cum ar fi fost normal, înainte de luare ei. Drept consecință, jucătorii clubului nostru convocați în lotul pentru Mondiale vor declina, cu părere de rău, participarea.

Încă de la separarea noastră de mișcarea de fotbal-tenis din România, clubul nostru a militat pentru dezvoltarea acestui sport, alegând drumul mai greu, alăturându-se aripei mai tari și mai spectaculoase (UNIF), cea în care cehii și slovacii fac legea, dar unde nivelul și spectacolul sportiv este cu mult peste din aripa FIFTA.

Am renunțat la glorie și medalii, dar și la premiile bănești pe care le-am fi putut adjudeca prin victorii obținute în fața unor țări mai slab cotate, preferând să ne luăm la trântă cu granzii acestui sport. În ultimii trei ani, clubul nostru, dar și futnetul românesc au progresat pe toate planurile și nu putem nega eforturile depuse de președintele Sorin Bogdan, așa cum nici domnia sa nu poate nega faptul că am fost locomotiva din România al acestui sport.

Obiectivul nostru comun era să facem o figură cât mai frumoasă la aceste Mondiale, iar rolul nostru era să obținem victorii pe teren, în timp ce conducerea Asociației de Futnet să asigure o organizare fără cusur al evenimentului.

Fiecare cu partea la care a demonstrat că se pricepe și are și rezultate.

Prin decizia noastră nu dorim să divizăm futnetul românesc, dar nu putem accepta o decizie care în loc de beneficii aduce deservicii progresului acestui sport.

Dorim în continuare dezvoltarea acestui sport, indiferent de calea pe care vom merge. Baftă echipei care va reprezenta România! Rămânem (pentru) futnet!

Cu respect, conducerea și jucătorii CS Tengo Salonta


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)