Uros Lucic paraseste echipa bihoreana

0
Posted October 27, 2018 by Lucian Popa in Baschet

luciCSM CSU Oradea se desparte de Uros Lucic (foto in alb). Așa cum s-a anunțat în momentul venirii sale, la mijlocul lunii septembrie, baschetbalistul originar din Serbia a petrecut o perioadă limitată în cadrul echipei antrenate de Cristian Achim.

În cele aproximativ șase săptămâni petrecute în uniforma echipei orădene, sportivul în vârstă de 35 ani a bifat opt prezențe, acoperind pentru absența lui Sean Denison, canadianul având o ruptură măsculară. Acesta urmează să revină în angrenajul echipei orădene, în timp ce Lucic a dat deja curs unei alte oferte.

În trei partide la nivelul Ligii Naționale, Lucic a avut medii statistice de 8.7 puncte, 5.3 recuperări, 1.3 intercepții și 1.0 pase decisive pentru 12.3 la eficiență în 20 minute pe partidă. El a fost titularizat la poziția 4 de fiecare dată. Uros a jucat două partide în FIBA Europe Cup, având medii statistice de 8.5 puncte, 4.5 recuperări, 0.5 pase decisive pentru 6.5 la eficiență în aproape 25 minute pe meci. De asemenea, ex-iugoslavul a disputat două meciuri în preliminariile Basketball Champions League, jucând și în SuperCupa României.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)